Inicio

Héctor Prades, representant del Rei En Jaume I en Magdalena

Dacord a l´article 19 dels Estatuts de la Germandat dels Cavallers de la Conquesta i per decisió del Prohom, amb la corresponent comunicació i aprovació per la resta de membres del Capítol Permanent, es delega la representació del Rei En Jaume-I per a les Festes de la Magdalena de 2019, al cavaller Héctor Prades i Andreu “Cavaller Ramón Perellós”.

Hector es Soci de la “Germandat” des de l’any 1976, amb la participació com a Patge en varies Proclamacions amés de portador de la espasa que ofrena la “Germandat” a la Reina Infantil de les Festes de Castelló en la seva Imposició de Bandes. Pregoner Infantil a l´any 1982. President Infantil de la Gaiata 4 als anys 1984 i 1985. Integrant del Grup de Danses “El Forcat”. Membre del Grup de Teatre Fadrell. Vocal de la junta de la Reial Confraria de la Mare de Deu de Lledó des de l´any 1998. Vocal del Capítol Permanent de la Germandat durant els anys 2013 i 2014. Y des de l’any 2015 ostenta el carrec de Mestre de la Germandat”.

La transferència del casc del Drac Alat , es durá a terme per part del seu predecessor  En Rafael Simó i Sancho el proper dissabte 2 de març , al Saló de Plens de l´Ajuntament de Castelló, a les 11,30 hores.

< Volver
Castellón Gaiatas Fonoteca Contacto