Inicio

María Torres i Claramonte, Na Violant d’Hongria 2020

Reunit en Junta Extraordinària el “Capítol Permanent de la Germandat dels Cavallers de la Conquesta” i una vegada revisades totes les candidatures, han decidit, per majoria, triar a la Srta. MARIA TORRES i CLARAMONTE per a representar a la figura de “Na Violant d´Hongria” el proper any 2020.

María, pertany a una familia castellonera “de soca”  en la qual el seu pare,  va tindre el privilegi de ser “Perot” de la festa de la Mare de Déu del Lledó en l´any 2012,  així com la seua mare ha sigut cambrera de la Reial Confraria Mariana.
Des de ben xicoteta ja va començar els seus passos en el món de les nostres tradicions entrant a  formar part  de l´Escola de Dansa Castelló. 
Mes tard en l´any 2008 va ser la Madrina Infantil de la Gaiata 2 “Fadrell" ,  i un any despres, 2009, va ostentar el càrrec de “Dama de la Ciutat Infantil”. 
Des de llavors fins ara la seua trajectòria festiva no ha parat , estant sempre lligada a la Gaiata 2,  format part, juntament amb tota la seua família, de la comissió d´aquesta, dins de la qual ha seguit exercint diversos càrrecs fins a arribar al mes alt,  sent triada “Madrina de la Gaiata”  l´any 2017.
 El seu darrer càrrec ha sigut a  l´any 2018, on va formar part de la Cort d´Honor de la Reina de les Festes de Castelló  com a “Dama de la Ciutat”. 

El “Prohom de la Germandat” ha sigut l´encarregat, una vegada finalitzada la reunió, de posar-se en contacte amb la jove per a comunicar-li la seua elecció i ser el primer a felicitar-la. 

< Volver




Castellón Gaiatas Fonoteca Contacto